Huishoudbeurs 12-20 februari 2011

De huishoudbeurs is een jaarlijks evenement dat sinds 1955 ieder jaar in de RAI Amsterdam wordt gehouden. Op de beurs, die van oudsher primair gericht is op (huis)vrouwen, presenteren exposanten hun producten en diensten op het gebied van mode en cosmetica, gezondheid, koken, wonen en apparatuur en vrije tijd.

Huishoudbeurs 2011

De huishoudbeurs van 2011 heeft dit jaar plaatsgevonden van 12 tot en met 20 februari. Gedurende deze dagen waren er 87 verschillende artiesten en BN-ers, 450 winkels, workshops en beursaanbiedingen in de Amsterdam RAI gevestigd. Naast deze bezienswaardigheden was er ook volop te genieten van allerlei lekkere hapjes en drankjes. In het totaal zijn er ruim 800 bussen naar de RAI gekomen en is er gemiddeld 7 kilo aan shopbagage per persoon meegenomen.

Op het festivalpodium zijn vele artiesten te bewonderen geweest. Onder andere Nick & Simon, de 3J’s en de musical Petticoat met Chantal Jansen waren opvallende namen. Naast de artiesten waren ook volop BN-ers te zien, zoals Sophie Hilbrand, Bridget Maasland, Dean Saunders en Danny de Munk.

Wat was er allemaal te doen?

In de eerste hal lag de focus op mode en verzorging, de exposanten besteedde veel aandacht aan kleding en lichaamsverzorging, beweging en gezonde voeding. Zowel de innerlijke als de uiterlijke verzorging van het lichaam is erg belangrijk. Vervolgens in de sectie over wonen waren veel stands te vinden over de nieuwste trends op het gebied van interieur, tuin en huishouden. Verder waren er nog secties over vrije tijd, met een uitgebreid aanbod van producten en culinair, waar mensen zelf nieuwe gerechten koken en proeven. Een populaire hal was de ‘shopfestijn mode’, hier was alles op het gebied van mode te vinden, aanbiedingen, echte koopjes en de laatste trends. Tenslotte in hal 10 was het ‘shopfestijn huishoudelijk’ opgezet, met de nieuwste huishoudelijke snufjes en handige apparaten.

Huishoudbeurs 2012

Vanaf woensdag 16 februari staat ook de Negenmaandenbeurs in de RAI, dit is een groot evenement op het gebied van zwangerschap en baby’s, verzorging, voeding, babykleertjes, vervoer, kinderkamers en speelgoed.  De huishoudbeurs van 2012 zal wederom worden gehouden in Amsterdam RAI, van 18 t/m 26 februari.

Geef een reactie