Ook voor jouw boxspring bestaat het ideale hoeslaken!

Vaak willen mensen geen boxspring kopen omdat ze denken dat je weinig keus hebt in hoeslakens. Het klopt dat het matras van een boxspring vaak groter en dikker is dan van een gewoon matras, maar ook qua boxspring hoeslakens is er voldoende keuze, of je nu een topdekmatras hebt of een boxspring zonder topdekmatras.

Voor een topdekmatras kun je speciale kleinere hoeslakens kopen, die er makkelijk omheen passen. Maar met een beetje oefening kun je ook een gewoon hoeslaken gebruiken. Voor een boxspring zonder topdekmatras heb je echter vaak weinig aan een normaal hoeslaken. Dit is absoluut niet erg, want een speciaal boxspring hoeslaken kun je in alle maten en prijsklassen kopen.

Zo heb je boxspring hoeslakens met een grotere hoek, waardoor ze precies om jouw boxspring heen passen. En omdat steeds meer mensen op een boxspring slapen, wordt het aanbod in boxspring hoeslakens en in topdekmatras hoeslakens steeds groter, waardoor je dus niet per se een saaie witte jersey hoeslaken hoeft te kopen. Je kunt dus altijd voor het materiaal kiezen wat jou het beste bevalt. Heb je een afwijkende maat? Dan kun je er ook altijd nog voor kiezen om je boxspring hoeslaken op maat de laten maken.

Geef een reactie